Трохи борошна, окріп та жменя фаршу: такі пиріжки розберуть гарячими зі сковороди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 59026
![Пиріжки вийдуть соковитими та хрусткими](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/8d/7985aab2-e4ec1a68071d487ac820f0f82c6808d0.jpg?v=1968_1)
Близькі не захочуть думати ні про що інше
Якщо ви думаєте, що приготувати на сніданок або на перекус, смачні смажені пиріжки — це завжди крута ідея. Готуються вони просто зі звичайних продуктів, а наситять на тривалий час.
Сьогодні ми з "Бабусиними рецептами" пропонуємо приготувати м’які та пишні м’ясні пиріжки. Але будьте обережні: варто приготувати раз, як їх проситимуть постійно.
Як приготувати м’ясні пиріжки
складові
Для тіста:
- борошно — 750 г;
- дріжджі сухі – 11 г;
- кефір – 500 мл;
- яйця – 2 шт.;
- сіль — 1 ч. л.;
- цукор – 1 ст. л.;
- соняшникова олія – 5 ст. л.
Інгредієнти для начинки:
- м’ясо філе – 500 г;
- рис – 100 г;
- бульйон – 150 мл;
- сіль — ½ ч. л.
Спосіб приготування:
- Борошно просіюємо та з’єднуємо з дріжджами.
- В окремій мисці змішуємо теплий кефір з яйцями, сіллю та цукровим піском, додаємо половину борошна та замішуємо тісто.
- Продовжуючи вимішувати, виливаємо соняшникову олію і борошно, що залишилося, вимішуємо до трохи липкого стану і залишаємо в теплому місці на годину.
- М’ясо миємо та відварюємо до готовності. Пропускаємо через м’ясорубку і змішуємо з відвареним до готовності рисом і бульйоном. Солимо, перчимо і ретельно перемішуємо.
- Тісто ділимо на невеликі колобки приблизно по 60 г кожен, розкочуємо їх у невеликі коржики. Всередину кожного викладаємо начинку, запечатуємо та защипуємо краї.
- У сковороду наливаємо стільки олії, щоб пиріжки були в ній наполовину. Викладаємо їх швом вниз і обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.
Подаємо пиріжки з улюбленим напоєм та насолоджуємось. Смачного!