Один бутерброд — і ситий цілий день: рецепт універсальної італійської намазки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 26259
Готується просто, а виходить нереально ситно
Ми ділились рецептом смачного французького салату. Тепер розповідаємо, як приготувати чудову намазку на хліб в італійському стилі.
Вона готується на основі вершкового масла, і обов’язково додайте в’ялені томати — вони задають тон усій страві. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 г
- В'ялені помідори – 60 г
- Свіжий базилік – 1/2 пучка
- Часник – 1-2 зубчики
- Сіль – до смаку
Спосіб приготування:
- Заздалегідь розм'якшене вершкове масло нарізаємо на шматочки. Збиваємо його в блендері до однорідної маси.
- В'ялені помідори нарізаємо дрібними кубиками. Якщо вони були консервованими, то перед нарізанням краще злити з них зайвий жир.
- Свіжий базилік дрібно рубаємо. Часник пропускаємо через прес.
- З'єднуємо в мисці всі інгредієнти: розм'якшене вершкове масло, в'ялені помідори, базилік, часник. Додаємо сіль та ретельно перемішуємо.
Для більш насиченого смаку можна додати в намазку трохи тертого твердого сиру. В холодильнику в герметичному контейнері вона зберігається до 3 днів. Перед подачею закуску варто обов’язково охолодити — так вона смакуватиме ще краще. Також ми ділились рецептом оригінальної намазки на хліб з оселедця.