Один бутерброд — і ситий цілий день: рецепт універсальної італійської намазки

Читать на русском
Автор
26259
Ця намазка на основі вершкового масла виходить нереально смачна
Ця намазка на основі вершкового масла виходить нереально смачна. Фото shuba.life

Готується просто, а виходить нереально ситно

Ми ділились рецептом смачного французького салату. Тепер розповідаємо, як приготувати чудову намазку на хліб в італійському стилі.

Вона готується на основі вершкового масла, і обов’язково додайте в’ялені томати — вони задають тон усій страві. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 г
  • В'ялені помідори – 60 г
  • Свіжий базилік – 1/2 пучка
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Заздалегідь розм'якшене вершкове масло нарізаємо на шматочки. Збиваємо його в блендері до однорідної маси.
  2. В'ялені помідори нарізаємо дрібними кубиками. Якщо вони були консервованими, то перед нарізанням краще злити з них зайвий жир.
  3. Свіжий базилік дрібно рубаємо. Часник пропускаємо через прес.
  4. З'єднуємо в мисці всі інгредієнти: розм'якшене вершкове масло, в'ялені помідори, базилік, часник. Додаємо сіль та ретельно перемішуємо.

Для більш насиченого смаку можна додати в намазку трохи тертого твердого сиру. В холодильнику в герметичному контейнері вона зберігається до 3 днів. Перед подачею закуску варто обов’язково охолодити — так вона смакуватиме ще краще. Також ми ділились рецептом оригінальної намазки на хліб з оселедця.