Швидкість, як у черепахи: як покращити сигнал Wi-Fi-роутера за одну хвилину

Читать на русском
Автор
19298
Поліпшити з’єднання роутер Wi-Fi просто
Поліпшити з’єднання роутер Wi-Fi просто. Фото Freepik

Поверніть антени у правильний бік

Якість сигналу Wi-Fi в домі залежить не тільки від розташування роутера, але також від правильного налаштування антен. "Ріжки" потрібно розміщувати по-особливому.

Експерти британського інтернет-провайдера Plusnet запропонували простий трюк для покращення з’єднання Wi-Fi. Про це пише The Sun.

Дослідження показали, що невеликі корекції у розташуванні антен можуть значно прискорити Wi-Fi лише за кілька хвилин. Важливо відзначити, що цей метод можна застосувати лише до пристроїв з регульованими антенами.

Якщо ваш роутер встановлений нагорі, але ви прагнете покращити сигнал одразу на двох поверхах оселі, рекомендується повернути антени убік. Це займе навіть менш як хвилину. Якщо роутер знаходиться на першому поверсі, краще підняти антени вгору. Варто відзначити, що якщо ваш роутер не обладнаний зовнішніми антенами, ймовірно, вони знаходяться всередині пристрою, і користувачі не можуть здійснити описані маневри.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Wi-Fi-роутер рекомендується розташовувати високо і в центрі дому, далеко від електричних предметів. Деякі місця не підходять для маршрутизатора, тому сигнал буде жахливим.