Як пригальмувати розрядку смартфона: один спритний трюк

Читать на русском
Автор
9866
Звук відбирає заряд батареї телефону
Звук відбирає заряд батареї телефону. Фото Freepik

Мобільник не буде так швидко "сідати", якщо відключити ці опції

Важливою вимогою з боку "юзерів" є тривалий автономний час роботи смартфона. Прості налаштування звуку можуть допомогти заощадити заряд батареї телефону.

Експерт з телефонів П’єтро Саккомані, пише Wales online, рекомендує відключити звуки та вібрацію клавіатури. Це зменшить швидкість розряду батареї мобільного пристрою.

Наприклад, звуки клавіатури під час набору текстових повідомлень можуть споживати енергію акумулятора. Тому для економії заряду батареї смартфона краще вимкнути подібну функцію. Цей простий трюк також продовжить термін служби батареї.

За словами фахівця, вібрація також є енерговитратною, що може призвести до швидкого розряду смартфона. Механізм, що відповідає за вібрацію при повідомленнях або мобільних іграх, споживає значну кількість енергії. Відключивши в налаштуваннях віброповідомлення, користувачі можуть зберегти цінні відсотки заряду.

Раніше ми писали, чому не можна повністю розряджати телефон. Також "Телеграф" розповідав, що зробити перед зарядкою смартфона, щоб не завдавати шкоди батареї пристрою.