Сніданок вийде в сто разів смачніше: просто додайте в оладки один продукт

Читать на русском
Автор
15318
Смакота і для дітей, і для дорослих
Смакота і для дітей, і для дорослих. Фото shuba.life

Стане в нагоді і вранці завантаженого дня, і в розслабленій атмосфері вихідного

Швидкий та смачний сніданок – запорука гарного дня. А що може бути апетитніше, ніж пишні оладки?

Якщо раніше ви не готували оладки з консервованими ананасами, то зараз саме час поекспериментувати. Незвичайний смак страви за рецептом Shuba припаде до душі й дорослим, і дітям. До речі, якщо вдома немає ананаса, його легко можна замінити консервованими абрикосами або персиками – страва буде такою ж пікантною.

Як приготувати оладки з консервованими ананасами

Інгредієнти на 3 порції:

  • борошно — 160 г;
  • грецький йогурт – 200 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • ананас кільцями консервований – 150 г;
  • цукор – 3 ст. л.;
  • сода харчова — 1 ч. л.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • олія – 2 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У мисці змішуємо йогурт, яйця та цукор, збиваємо віночком. В отриману масу додаємо цукор, соду, розпушувач і просіяне борошно.
  2. Ананас нарізаємо довільними шматочками, додаємо в тісто і ретельно перемішуємо.
  3. На сковороді з антипригарним покриттям розігріваємо олію, ложкою викладаємо тісто і формуємо оладки. Смажимо їх по кілька хвилин із кожного боку до золотистості. Готові оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію.

Подаємо незвичайні оладки зі збитими вершками або домашньою сметаною. Смачного.