Заберіть оцет якомога далі: ось як прибрати затхлий запах із рушників

Читать на русском
Автор
37984
Рушники приємно запахнуть
Рушники приємно запахнуть. Фото Freepik

Навіть після прання рушники можуть зберігати запах вогкості та плісняву

Часто рушники залишаються вологими, що може призвести до появи неприємного запаху, який не завжди зникає навіть після інтенсивного прання. Однак існує ефективний спосіб позбутися цієї затхлості.

Щоб уникнути неприємного запаху і зберегти свіжість рушників, при пранні додайте лише один компонент. Про цей ефективний інгредієнт пише видання The Sun.

Іноді навіть після прання рушники можуть зберігати запах затхлості, вологи та плісняви. Дорогі магазинні пральні порошки та кондиціонери не гарантують розв'язання цієї проблеми, але один екологічно чистий продукт може допомогти. І мова тут не про оцет.

Як позбавитися від затхлості рушників

Спробуйте додати до пральної машини кілька крапель олії чайного дерева. Завдяки цьому простому прийому запах зникне, а рушники набудуть свіжого приємного аромату. Секрет полягає в тому, що натуральна олія має антибактеріальні властивості, які допоможуть усунути бактерії, що викликають неприємний запах.

Раніше ми розповідали, з чим випрати рушники, щоб повернути їм м’якість. Є більш ефективна альтернатива покупному, в магазині побутової техніки, кондиціонеру.