Будуть пухнастіші кошеняти: з якими 3 засобами випрати рушники

Читать на русском
Автор
2168
Рушники будуть дуже приємними на дотик
Рушники будуть дуже приємними на дотик. Фото Freepik

Є більш ефективна альтернатива магазинному кондиціонеру

Після кількох циклів прання рушники можуть набути жорсткості, але з використанням деяких хитрощів можна зберегти м’якість їхньої матерії. Просто додайте до пральної машини кілька підручних компонентів.

Якщо прати рушники, скориставшись трьома спеціальними інгредієнтами, вони виглядатимуть як нові та стануть дуже м’якими. Про це пише Express.

Як повернути м’якість рушникам

  1. Замініть кондиціонер для білизни альтернативним засобом, а саме — дистильованим оцтом. У той час як перший може погіршити стан волокон, другий пом’якшить тканину. Різкого запаху після прання не залишиться.
  2. Візьміть до використання ефірну олію, щоб рушники придбали свіжий аромат. Наприклад, додавання олії лаванди у відсік для мийного засобу запобігатиме появі неприємного запаху. Однак слідкуйте, щоб у барабан не потрапили токсичні для домашніх тварин інгредієнти олій.
  3. Додайте ложку харчової соди під час прання рушників. Цей натуральний дезодорант і засіб, що очищає, допоможуть пом’якшити воду при пранні, що дозволить використовувати менше мийного порошку.

Раніше ми писали, як знищити міль у домі. Тут не знадобиться агресивна хімія.