Як нагодувати гостей двома плавленими сирками: секрет від хитрого єврейського кулінара
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 39108
![Закуска вийде ароматною та пікантною](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/4/7d/015df31d-98207f274ed7220c74f9062ee1b937d4.jpg?v=7803_1)
Мінімум інгредієнтів та часу для такої страви
Друзі несподівано наскочили в гості, а в холодильнику лише кілька плавлених сирків? Це продукт — відмінна основа для найрізноманітніших закусок. Саме сьогодні ми ситно нагодуємо ваших гостей.
Єврейські кулінари дуже люблять цей простий та бюджетний рецепт ароматної та пікантної закуски. Вона недорога і добре насичує. До речі, в рецепті від "Важно знать" використовується хліб для приготування бутербродів, але ви можете використовувати чипси або навіть помідори — вийде ще пікантніше.
Як приготувати намазку із плавлених сирків
Інгредієнти:
- 2 плавлені сирки по 100 г;
- 3 курячі яйця;
- 3 зубчики часнику;
- 1 ст. л. гірчиці;
- сіль та перець до свого смаку;
- 3 ст. л. майонезу;
- багет.
Спосіб приготування:
- Курячі яйця варимо круто, остуджуємо, чистимо та натираємо на дрібній тертці. Також натираємо і твердий сир.
- Часник чистимо і пропускаємо через прес.
- Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо гірчицю, майонез і ретельно перемішуємо.
- Багет нарізаємо навскіс і злегка підсмажуємо на сковороді. Викладаємо на хліб намазку, зверху за бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню або часточками помідорів і подаємо до столу.
Цю смачну намазку можна також подати із домашнім хлібом. Вийде ще смачніше.