Як нагодувати гостей двома плавленими сирками: секрет від хитрого єврейського кулінара

Читать на русском
Автор
39108
Закуска вийде ароматною та пікантною
Закуска вийде ароматною та пікантною. Фото vazhnoznat.com

Мінімум інгредієнтів та часу для такої страви

Друзі несподівано наскочили в гості, а в холодильнику лише кілька плавлених сирків? Це продукт — відмінна основа для найрізноманітніших закусок. Саме сьогодні ми ситно нагодуємо ваших гостей.

Єврейські кулінари дуже люблять цей простий та бюджетний рецепт ароматної та пікантної закуски. Вона недорога і добре насичує. До речі, в рецепті від "Важно знать" використовується хліб для приготування бутербродів, але ви можете використовувати чипси або навіть помідори — вийде ще пікантніше.

Як приготувати намазку із плавлених сирків

Інгредієнти:

  • 2 плавлені сирки по 100 г;
  • 3 курячі яйця;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 ст. л. гірчиці;
  • сіль та перець до свого смаку;
  • 3 ст. л. майонезу;
  • багет.

Спосіб приготування:

  1. Курячі яйця варимо круто, остуджуємо, чистимо та натираємо на дрібній тертці. Також натираємо і твердий сир.
  2. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  3. Змішуємо підготовлені інгредієнти, додаємо гірчицю, майонез і ретельно перемішуємо.
  4. Багет нарізаємо навскіс і злегка підсмажуємо на сковороді. Викладаємо на хліб намазку, зверху за бажанням прикрашаємо подрібненою зеленню або часточками помідорів і подаємо до столу.

Цю смачну намазку можна також подати із домашнім хлібом. Вийде ще смачніше.