Один секретний інгредієнт зробить сирники неймовірними: що додати в тісто замість борошна

Читать на русском
Автор
5430
Секрети приготування смачних сирників
Секрети приготування смачних сирників. Фото 24tv.ua

Страва точно вийде смачною, якщо дотримуватися простих порад

Ми розповідали, як приготувати оригінальні сирники-кубики. Тепер ділимось порадами, які дозволять приготувати їх неймовірно пишними та ніжними.

Сирники — це смачна і ситна страва, яка відмінно підходить як для сніданку, так і для перекушування. Їх можна подавати з різними добавками, тому їх цінують за універсальність. На Pixelinform поділились порадами, які допоможуть зробити сирники особливо апетитними і пишними.

Додайте манку

Крім 3 ложок борошна, в сирну масу потрібно додати 2 ложки манки. Манка додасть сирникам пишності і соковитості. Перед додаванням манки тісто потрібно залишити на 20-30 хвилин, щоб крупа набухла.

Розімніть сир

Сир потрібно ретельно розім'яти вилкою або протерти через сито. Це допоможе зробити сирники однорідними і ніжними.

Збийте білок

Для більш пишних сирників можна збити білок окремо від жовтка. Білок потрібно збити в густу піну і додати в тісто перед смаженням.

Сирники потрібно смажити на середньому вогні, щоб вони рівномірно пропеклися. Не перевертайте їх занадто часто — так є ризик, що страва розвалиться.

Дотримуючись цих простих правил, ви зможете приготувати ідеальні сирники, які будуть апетитними і пишними. Також ми розповідали, що не можна додавати у котлети.