Такі сирники гарні і в гарячому, і холодному вигляді
Сир є одним із основних інгредієнтів на кухні практично кожної господині. З нього готують запіканки, печуть ватрушки чи смажать сирники.
Якщо ви обмежені у часі, пропонуємо сирники запекти. Вони виходять такими ж смачними, але метушні на кухні значно менше, інформують на Facebook-сторінці "Кулінарія".
Як приготувати сирники у духовці
Інгредієнти:
- сир — 200 г;
- ванільний цукор — 1 ч. л.;
- цукор — 3 ст. л.;
- сметана — 5 ст. л.;
- яйця — 2 шт.;
- манка — 3 ст. л.;
- вершкове масло м’яке — 2 ст. л.;
- розпушувач — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Сир змішати з цукром, ванільним цукром та яйцями.
- Додати масло, манку, розпушувач та сметану, перемішати до однорідності.
- Тісто викласти у формочки.
- Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Сирники остудити, дістати з форм і можна подавати до столу.
А якщо ви любите випічку з сиром, рекомендуємо також приготувати смачний сирний пиріг. Випічка виходить ніжною та ситною і чудово підходить до кави вранці.