Будете пекти щодня: повітряні сирники у духовці

Читать на русском
Автор
2772
Сирники виходять ніжними, пишними та рум’яними
Сирники виходять ніжними, пишними та рум’яними. Фото lifehacker.ru

Такі сирники гарні і в гарячому, і холодному вигляді

Сир є одним із основних інгредієнтів на кухні практично кожної господині. З нього готують запіканки, печуть ватрушки чи смажать сирники.

Якщо ви обмежені у часі, пропонуємо сирники запекти. Вони виходять такими ж смачними, але метушні на кухні значно менше, інформують на Facebook-сторінці "Кулінарія".

Як приготувати сирники у духовці

Інгредієнти:

  • сир — 200 г;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;
  • цукор — 3 ст. л.;
  • сметана — 5 ст. л.;
  • яйця — 2 шт.;
  • манка — 3 ст. л.;
  • вершкове масло м’яке — 2 ст. л.;
  • розпушувач — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Сир змішати з цукром, ванільним цукром та яйцями.
  2. Додати масло, манку, розпушувач та сметану, перемішати до однорідності.
  3. Тісто викласти у формочки.
  4. Запікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
  5. Сирники остудити, дістати з форм і можна подавати до столу.

А якщо ви любите випічку з сиром, рекомендуємо також приготувати смачний сирний пиріг. Випічка виходить ніжною та ситною і чудово підходить до кави вранці.