Пишна та смачна, як у бабусі: рецепт ватрушки нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
7961
Лінива ватрушка з сиром м'яка, ніжна, пишна, з приємним ванільним ароматом
Лінива ватрушка з сиром м'яка, ніжна, пишна, з приємним ванільним ароматом. Фото menunedeli.ru

Смачна випічка для тих, хто любить швидкі та яскраві рецепти

У багатьох смак сирних ватрушок асоціюється з дитинством, близькими та домашнім затишком. Якщо є бажання поностальгувати, та при цьому бажання возитися з дріжджовим тістом немає, пропонуємо приготувати ліниву "Ватрушку".

На це піде близько 30 хвилин, а результат вас неодмінно порадує. А рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Кулинарушка".

Як приготувати ліниву "Ватрушку"

Інгредієнти:

  • яйце — 5 шт.;
  • цукор — 1 склянка;
  • сметана — 1 склянка;
  • сир — 550 г;
  • борошно — 1 склянка;
  • сода харчова — 0,5 ч. л.;
  • масло вершкове — 50 г;
  • манна крупа — 1 ст. л.;
  • вишня в'ялена — 0,5 ст.

Спосіб приготування:

  1. Два яйця збити з половиною склянки цукру.
  2. Додати сметану, соду, борошно, розтоплене вершкове масло, перемішати.
  3. Для начинки змішати сир, манну крупу, 3 яйця та 0,5 склянки цукру.
  4. Тісто викласти у форму, попередньо застелену пергаментом.
  5. В центр тіста обережну влити сирну масу.
  6. Зверху викласти ягоди в'яленої вишні.
  7. Форму поставити у холодну духовку, виставивши температуру 180 градусів.
  8. Випікати близько 45 хвилин.

А якщо ви любите випічку з сиром, рекомендуємо також приготувати смачний сирний пиріг. Випічка виходить ніжною та ситною і чудово смакує до кави вранці.