Цим грішить багато хто: яка опція швидко "садить" ваш смартфон

Читать на русском
Автор
4252
Заощадити заряд гаджета не складе труднощів
Заощадити заряд гаджета не складе труднощів. Фото Freepik

Телефони зазвичай надають вибір трьох режимів: звуковий, вібро та без звуку

Багато власників мобільних телефонів стикаються з проблемою розрядки смартфона в найневідповідніший момент. Існує кілька способів зменшити витрати заряду гаджета.

Одним із них є відключення вібрації, пише macworld. Смартфон витрачає значну кількість енергії на різні популярні програми та функції і використання віброрежиму може прискорити процес розрядки. Для зменшення витрат заряду рекомендується вимкнути вібрацію в установках пристрою.

Навіщо відключати віброрежим на смартфоні

Мобільні телефони часто пропонують три режими: звуковий, вібро та беззвучний. Деяким користувачам не подобається слухати рингтон при кожному вхідному дзвінку, але повна тиша також може бути небажаною, особливо якщо можна пропустити важливі повідомлення. У цьому випадку використання вібрації здається оптимальним варіантом, проте відключення цієї функції може призвести до тривалішого терміну служби батареї.

Простий спосіб заощадити заряд смартфона — перейти в розділ "Налаштування", потім "Звуки та тактильні відчуття" та вимкнути обидві опції вібрації. Це дозволить зменшити витрати енергії, особливо при отриманні великої кількості повідомлень.

Раніше ми писали, чи можна ноутбуку працювати 24/7 та бути постійно підключеним до розетки. Експерти вказали оптимальний діапазон заряду, у якому слід під’єднувати пристрій до мережі.