Більше ніякого нальоту та бруду: як швидко і легко відмити душову кабіну

Читать на русском
Автор
2386
Наліт у душовій кабіні зникне без сліду
Наліт у душовій кабіні зникне без сліду. Фото Freepik

Ефективним лайфхаком поділилися досвідчені господарки

Після кількох використань піддон і стінки душової кабіни можуть втратити свою початкову чистоту через плями та наліт вапна. Але навіть без використання агресивних хімічних засобів ви можете відновити блиск та чистоту душової кабіни за допомогою простих та доступних засобів.

Чим відмити піддон душової кабіни та стінки

Вам знадобиться:

  • пів склянки харчової соди;
  • пів склянки оцту;
  • сік лимона;
  • маленька миска;
  • м’яка губка чи тканина;
  • додаткова м’яка ганчірка для просушування.

Почніть процес, змішавши пів склянки харчової соди з оцтом у невеликій місткості. Суміш, що утворилася, активно шипітиме. Додайте свіжий лимонний сік в миску — це підвищить ефективність засобу і додасть йому приємного цитрусового аромату.

Обережно розподіліть суміш по поверхні піддона і залиште на кілька хвилин, щоб вона ефективно діяла. Потім, використовуючи м’яку неабразивну губку чи тканину, проведіть чищення, виконуючи кругові рухи.

Дайте розчину постояти ще кілька хвилин, щоб закінчити свою роботу. Потім ретельно змийте залишки теплою водою. Осушіть душовий піддон із використанням чистої сухої ганчірки. Повторюйте цей трюк раз на тиждень, щоб підтримувати чистоту вашої душової кабіни та насолоджуватися свіжістю прийняття кожного душу.

Раніше ми розповідали, як прибрати чорні плями із силіконового герметика. Простий і ефективний метод подолає будь-яку плісняву та грибок!