Весь секрет у заправці: найсмачніший салат за 10 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1287
![Цей салат одразу стане фаворитом](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/ae/a7c935b7-1e1cb8b6fa928cb96dd490eaa2b6dae0.jpg?v=3183_1)
Незвичайна заправка підкорить гостей
Салати із зеленню популярні у будь-яку пору року. Господині їх цінують за соковитість, швидкість у приготуванні та величезну кількість вітамінів.
Деякі такі салати можуть стати повноцінною вечерею. Як, наприклад, салат із зеленню, апельсином та печінкою або з куркою та печерицями, інформує "Колекція рецептів".
Як приготувати салат з куркою
Інгредієнти:
- 200 г салатного міксу;
- 200-250 г м’якоті копченої курки;
- 150 г томатів чері;
- 100 г маринованих печериць;
- 100 г сиру моцарелла;
- 100 г майонезу;
- 2 зубчики часнику;
- 20 г зернистої гірчиці (1,5-2 ч. л.);
- 20 г соусу Теріякі (3 ч. л.);
Спосіб приготування:
- Курку нарізати кубиками.
- Черрі розрізати на дві чи чотири частини.
- Маленькі шапміньйони розрізати на дві частини.
- Моцарелу нарізати пластинками.
- У майонез видавити через прес часник, додати гірчицю та соус Теріякі, перемішати.
- У миску викласти салатне листя, додати курку, помідори, печериці та сир.
- Зверху полити половиною заправки, а решту поставити поруч у соуснику.
Якщо ви любите салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.