Весь секрет у заправці: найсмачніший салат за 10 хвилин

Читать на русском
Автор
1286
Цей салат одразу стане фаворитом
Цей салат одразу стане фаворитом. Фото 1000.menu

Незвичайна заправка підкорить гостей

Салати із зеленню популярні у будь-яку пору року. Господині їх цінують за соковитість, швидкість у приготуванні та величезну кількість вітамінів.

Деякі такі салати можуть стати повноцінною вечерею. Як, наприклад, салат із зеленню, апельсином та печінкою або з куркою та печерицями, інформує "Колекція рецептів".

Як приготувати салат з куркою

Інгредієнти:

  • 200 г салатного міксу;
  • 200-250 г м’якоті копченої курки;
  • 150 г томатів чері;
  • 100 г маринованих печериць;
  • 100 г сиру моцарелла;
  • 100 г майонезу;
  • 2 зубчики часнику;
  • 20 г зернистої гірчиці (1,5-2 ч. л.);
  • 20 г соусу Теріякі (3 ч. л.);

Спосіб приготування:

  1. Курку нарізати кубиками.
  2. Черрі розрізати на дві чи чотири частини.
  3. Маленькі шапміньйони розрізати на дві частини.
  4. Моцарелу нарізати пластинками.
  5. У майонез видавити через прес часник, додати гірчицю та соус Теріякі, перемішати.
  6. У миску викласти салатне листя, додати курку, помідори, печериці та сир.
  7. Зверху полити половиною заправки, а решту поставити поруч у соуснику.

Якщо ви любите салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.