Спробуйте — і переконайтеся самі: один інгредієнт зробить ваш омлет у сто разів смачнішим

Читать на русском
Автор
8209
Незвичайний, але дуже смачний сніданок
Незвичайний, але дуже смачний сніданок. Фото 24 канал

Рецепт, який точно буде у вас в закладках

Дуже хочеться, щоб перший прийом їжі був швидким у приготуванні, але при цьому смачним, ситним та корисним. Саме з цієї причини пишний омлет — один із найкращих варіантів.

Звичайно, у кожного кулінара є свій улюблений, перевірений рецепт цієї страви. З чим тільки омлет не готують і з беконом, і з овочами, і з сиром. Однак сьогодні ми за порадою OBOZ.UA додамо до омлету… сир.

Переваг такого незвичайного сніданку дуже багато. По-перше, ви приготуєте його швидко, навіть якщо запізнюєтеся. По-друге, ця ситна страва з ніжною текстурою зарядить вас енергією на цілий день. І найголовніше – ви можете доповнити його улюбленими інгредієнтами – наприклад, зеленню, сиром або помідорами чері.

Як приготувати омлет з сиром

Інгредієнти:

  • яйця — 3 шт.;
  • сир — 100 г;
  • вершкове масло — 30-40 г;
  • рослинна олія — для смаження;
  • сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Сир викладаємо в глибоку миску та розминаємо вилкою. Туди ж додаємо яйця, солимо, за бажанням додаємо спеції та зелень. Все перемішуємо вилкою в однорідну масу.
  2. На сковороду з рослинною олією та вершковим маслом викладаємо сирно-яєчну суміш, готуємо на середньому вогні під закритою кришкою близько 10-12 хвилин і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як приготувати омлет без олії та сковороди. Цей незвичайний рецепт сподобається всім.