Зіпсуєте телефон: що не можна робити, якщо пристрій довго був на морозі

Читать на русском
Автор
2417
Яких помилок допускає більшість користувачів
Яких помилок допускає більшість користувачів. Фото Телеграф

Чи можна гріти телефон на батареї після тривалого перебування на морозі

Користування телефоном на морозі не просто незручно, а й небезпечно для нього. Більшість людей роблять багато помилок, які сприяють поломкам гаджета. Раніше ми розповідали, як звільнити пам’ять телефону, нічого не видаляючи. Тепер поговоримо про те, що не можна робити з телефоном, який довго був на морозі.

Через мінусові температури акумулятор телефона може швидше розряджатися, а надалі повністю вийти з ладу. Про це розповіли на Апостроф.

Помилки, які багато хто робить після тривалого перебування телефону на морозі

Більшість людей, прийшовши додому з морозу, починають швидко гріти гаджет. Деякі навіть кладуть його на батарею. Однак цього робити ні в якому разі не можна. Річ у тім, що через перепад температур смартфон може вийти з ладу. Найкраще — покласти телефон при кімнатній температурі та не користуватися ним впродовж 20-30 хвилин.

Також поширеною помилкою є одразу після перебування гаджета на морозі відразу ставити його на зарядку. Робити це категорично заборонено, якщо ви не хочете, щоб ваш пристрій швидко вийшов з ладу. Варто зачекати 30 хвилин після приходу додому, а вже потім під’єднувати пристрій до живлення.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зробити підставку для телефона своїми руками. Ми поділилися корисними та простими способами.