Підставка для телефона своїми руками: як для цього можна використати туалетний папір

Читать на русском
Автор
23646
Як зробити підставку для телефона
Як зробити підставку для телефона. Фото Meta.ua

Які прості предмети знадобляться для створення підставки

Дуже зручно дивлячись серіал чи фільм на телефоні, не тримати його в руках, а поставити на щось. Для цього існують спеціальні підставки, однак не у всіх вони є. Раніше ми розповідали, як очистити пам’ять телефона, нічого не видаляючи. Тепер поговоримо про те, як зробити власноруч підставку.

Матеріали для її виготовлення є вдома в кожного. Вони не коштують дорого, а процес не займе багато часу. Про це розповіли на Главред.

Як зробити підставку для телефона

Найпростіший варіант — створення підставки з канцелярських затискачів. Для цього треба скріпити між собою ці предмети смужкою картону чи пластику. Потім — зафіксувати по ширині телефону в горизонтальному положенні. Після цього затискачі треба поставити одним "вухом" на поверхню, а на друге — ставлять телефон.

Ще один варіант полягає у використанні втулки від туалетного паперу. Це уже простий спосіб, з яким зможе впоратися навіть дитина. Треба лише прорізати всередині втулки два роз’єми та розмірами телефону. Тепер беремо пластикові стаканчики. Їх треба два та закріпляємо по дві сторони. Встановлюємо телефон.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не бачить SIM-карту. Ми поділилися корисними порадами.