Дізналися самі, ділимося з вами: прості способи відкрити банку з консервацією без відкривашки

Читать на русском
Автор
2096
Ці хитрощі допоможуть вам на кухні
Ці хитрощі допоможуть вам на кухні. Фото cookpad.com

Вам не потрібно бігти до сусіда за консервацією

Все літо досвідчені кулінари закривали найрізноманітнішу консервацію, щоб радувати близьких та друзів смачними огірками, помідорами та салатами. Щоб подати смакоту на стіл, банку необхідно відкрити.

Що робити, якщо вдома не виявилося відкривашки? Не дуже хочеться бігти до сусіда за цим предметом і не витрачати багато сил та енергії, намагаючись відкрити банку. Разом з FoodOboz розповімо, як лише за кілька хвилин відкрити банку з консервацією.

Чим відкрити банку з консервацією, якщо немає спеціальної відкривашки

Спробуйте відкрити банку ножем з дуже міцним лезом. Підчепіть кришку на стику з банкою кінчиком ножа – кришка від’єднається і ви легко її зніміть.

Для наступного методу вам знадобиться обережність, кут столу чи стіни. Обережно вдарте об кут стіни або столу місцем, де кришка прилягає до скла.

Найбезпечніший метод розв'язання проблеми – тепла вода. Відправте банку під струмінь теплої води на кілька хвилин — і кришка зніметься дуже просто.

Для наступного методу вам також знадобиться вода. Глибоку ємність наповніть невеликою кількістю окропу, помістіть туди банку кришкою вниз, зачекайте кілька хвилин, діставайте і відкривайте.

Ми раніше розповідали, як відкрити вино без штопора. Виявляється, це дуже просто.