Лоток для яєць врятує ваш ноутбук від перегріву: як це працює

Читать на русском
Автор
9196
З цим лайфхаком ноутбук не перегріватиметься
З цим лайфхаком ноутбук не перегріватиметься. Фото Freepik

Як попередити перегрів ноутбука за допомогою яєчного лотка

Якщо у вас є ноутбук, швидше за все ви стикалися з проблемою перегріву пристрою. Найчастіше причиною перегріву є те, що ви не використовуєте спеціальну підставку та юзаєте ноут на м’яких поверхнях, що закривають доступ повітря до вентиляції. Ми вже розповідали, як правильно протирати екран ноутбука, а сьогодні ділимося, як уникнути перегріву.

Виявилося, що вирішити цю проблему можна за допомогою звичайного лотка для яєць, пише meta.ua. Вам знадобиться звичайнісінький лоток, в якому продають і зберігають яйця, на нього потрібно ставити свій ПК, щоб уникнути перегріву.

Навіщо ставити ноутбук на лоток для яєць?

Якщо ви постійно працюватимете за ноутбуком, ставлячи його на м’які поверхні, наприклад на ліжко або крісло, рано чи пізно вентиляція пристрою вийде з ладу і ноут почне перегріватися. І саме в таких ситуаціях може виручити звичайний чистий лоток для яєць.

Поставте на ліжко лоток, а зверху розмістіть свій ноутбук. Заглиблення в лотку дозволять вентиляційним отворам працювати в нормальному для них режимі, відповідно, пристрій не перегріватиметься і не буде виходити з ладу. Такий спосіб також дозволяє тримати ноутбук на своїх колінах — просто підставте під ноут лоток для яєць.

Раніше "Телеграф" розповідав, як роздати Wi-Fi зі смартфона на ноутбук чи інший телефон. Докладна інструкція.