Все змішали - і в духовку: смачний бюджетний пиріг без яєць
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 41302
![Пиріг виходить такий же легкий та розсипчастий, як і здобна випічка](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/84/800dfec1-270aa78cc5a101e3d17d539ccbdca845.png?v=8060_1)
Яскравий, швидкий та надзвичайно смачний пиріг
Чи не кожна господиня любить та додає до закладок рецепти, де не треба довго стояти за плитою. Особливо цінними є ті рецепти, коли просто потрібно змішати інгредієнти між собою та поставити їх готуватися.
Однією із таких страв є шоколадний пиріг або ж домашній пиріг з апельсиновим соком "Сонечко". Рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати пиріг з апельсиновим соком
Інгредієнти:
Тісто
- апельсин – 3 шт. (сік апельсина – 250 мл);
- цедра апельсина – 1 ч. л.;
- цедра лимона – 1/2 ч. л.;
- цукор – 150 г;
- олія – 80 мл;
- сіль – 1/3 ч. л.;
- борошно – 250 г;
- розпушувач – 1 ч. л.;
Глазур
- цукрова пудра – 4-5 ст. л.;
- сік лимона – 1-2 ст. л.;
Спосіб приготування:
- З апельсина зняти цедру не зачіпаючи білий м'якуш, вичавити 250 мл соку.
- З лимона зняти цедру.
- Сік вилити в миску, додати цукор, цедру апельсина та лимона, олію, сіль та перемішати.
- Додати просіяне борошно та розпушувач, перемішати.
- Тісто вилити у форму, запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.
- Приготувати глазур, змішавши у мисці цукрову пудру та сік лимона, полити нею пиріг.
А якщо ви любите смачні пироги, рекомендуємо також приготувати "Шарлотку" за 15 хвилин за рецептом "Телеграфа". Випічка виходить ароматною, вологою та пишною.