Секретна функція, як виміряти пульс телефоном: докладна інструкція

Читать на русском
Автор
53880
Ця опція може стати в нагоді в деяких ситуаціях
Ця опція може стати в нагоді в деяких ситуаціях. Фото Freepik/Колаж Телеграфу

Деякі смартфони мають опцію вимірювання пульсу

Як виявилось, у деяких сучасних телефонах є прихована функція вимірювання пульсу. Щоправда, доступна вона не у всіх, а лише в деяких моделях сучасних телефонів. Ми вже розповідали, як знайти в телефоні завантажений документ, а сьогодні ділимося, як знайти опцію вимірювання пульсу та використовувати її.

Як пише "Телеграф", у сучасних смартфонах можна знайти опцію виміру пульсу. Це відбувається за допомогою камери та спалаху, який зчитує удари серця. Будьте уважні, у застарілих моделях телефонів цієї кнопки може бути.

Як виміряти пульс телефоном — покрокова інструкція

Відкрийте "Налаштування" у вашому телефоні.

Прогорніть вниз і натисніть кнопку "Додаткові налаштування".

Якщо ця функція є у вашому смартфоні, ви знайдете в "Додаткових налаштуваннях" кнопку "Пульс".

Натисніть і дотримуйтесь інструкцій, які надає телефон. Пристрій попросить доступ до камери, дозвольте, щоб виміряти свій пульс.

налаштування телефону
Колаж: "Телеграф"

Затисніть пальцем камеру та спалах, який у момент вимірювання пульсу загориться. Утримуйте палець нерухомо, поки вимірюється ваш пульс, це займе кілька секунд.

Потім натисніть "Переглянути результат", і телефон покаже вам, який у вас пульс.

Варто зазначити, що у такий спосіб телефон вимірює пульс досить точно. Ми перевірили пульс іншим способом, і результат виявився практично ідентичним.

вимірювання пульсу телефоном
Колаж: "Телеграф"

Раніше "Телеграф" розповідав, як вручну очистити кеш у телефоні. Ми підготували просту та докладну інструкцію, як це зробити.