Як швидко зігрітися взимку: найпростіші та найприємніші способи

Читать на русском
Автор
1589
Не обов’язково кутатися у пледи
Не обов’язково кутатися у пледи. Фото Pexels

Дізнайтеся, як не замерзнути в холод

Куртка, шапка, шарф та рукавички. Це обов’язкові речі, щоб не мерзнути на вулиці. Але коли зима стає більш суворою і температура опускається набагато нижче за нуль, прохолодніше стає і вдома.

Найкращий спосіб не замерзнути на вулиці та в приміщенні взимку — активно рухатися. Наприклад, можна виконувати спеціальні вправи. Але є ще кілька простих способів уникнути замерзання.

Прості способи зігрітися взимку

  1. Готуйте та пийте чай. Якщо ви сильно замерзли, поки були на вулиці, вмикайте вдома плиту та починайте готувати. Це допоможе швидко зігрітися. А між етапами приготування для посилення ефекту можна випити гарячого чаю.
  2. Ситний сніданок. Взимку потрібно більше енергії, щоб зігріти тіло. Ось чому ми часто відчуваємо голод або потяг до висококалорійної їжі. Щоранку давайте собі заряд енергії у вигляді поживного сніданку.
  3. Гарячий душ та ванна. Якщо ви прокидаєтеся вранці та немає бажання вибиратися з-під ковдри через холод, перш ніж піти на кухню варити каву, прийміть гарячий душ. Коли відчуєте себе комфортно, зробіть воду на трохи теплу, інакше у вас у ванній буде лазня і вам буде ще важче вийти з квартири. Щобільше, занадто гарячий душ також може бути шкідливим. Увечері гаряча ванна допоможе розслабитися після чергового важкого та холодного дня та допоможе добре заснути.
  4. Масаж допоможе зігрітися навіть мерзлякам. Взимку найбільше мерзнуть ноги. Тому треба розпочинати саме з ним. Завдяки масажу до кінцівок приливатиме кров і ви відчуватимете тепло.

Раніше "Телеграф" ділився бюджетними способами зберегти тепло у будинку. Завдяки їм тепле повітря не витікатиме з приміщення.