Впораєтеся на раз-два-три: як швидко почистити помело від шкірки

Читать на русском
Автор
2711
Ви впораєтеся з проблемою легко та просто Новина оновлена 03 січня 2024, 08:46
Ви впораєтеся з проблемою легко та просто. Фото zdorovo.24tv.ua

Не відмовляйте собі в задоволенні поласувати смакотою

Без цитрусових важко уявити нашу кухню без цитрусових, особливо взимку. І якщо з чищенням мандаринів ми вже розібралися, то зі справи помело складніше — у цього смачного і корисного фрукта досить товста шкірка.

Почистити помело руками практично неможливо, і багато хто відмовляється від покупки фрукта з цієї причини. Проте разом із лайфхаками від FoodOboz.ua впоратися із цим завданням зможе кожен.

Як просто почистити помело

Ми підкажемо три способи, як просто і швидко впоратися із проблемою. Вам знадобиться тільки помело та ніж.

Для першого способу помийте фрукт і висушіть паперовим рушником. Зріжте верхівку і нижню частину фрукта на шкірці фрукта зробіть мінімум 4 поздовжні надрізи. Руками знімаємо шматки шкірки, що розрізають, а білу плівку — ножем.

Для другого способу також промийте фрукт, висушіть паперовими рушниками. Зробіть один гострим ножем круговий надріз по всьому фрукту, зрізаючи шкірку та білу частину. Частини шкірки потягніть у різні боки, щоб звільнити м’якоть. Розділіть помело на часточки та насолоджуйтесь.

Поділимося ще одним способом чищення помело. Також помийте, почистіть фрукт, висушіть його паперовим рушником. Верхівку та нижню частину фрукта зріжте, наріжте помело на кружечки. На кожному шматочку надріжте шкірку і стягніть її із фрукта.

Скористайтеся також нашим хитрим лайфхаком чищення гранату. Вам він точно знадобиться.