Швидкий рецепт вечері для найзайнятіших: раз-два — і курочка готова
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4575
![Курка з грибами — чудовий варіант ситної вечері](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/a6/86e915b8-9ade8df5d7887f8b763cc8e10ef3ca6d.jpg?v=8806_1)
Жодних "танців з бубном" на кухні
Без курячого м’яса важко уявити наше меню. З курятини можна приготувати неймовірну кількість найрізноманітніших страв.
Якщо ж домашнім набридли стандартні рецепти, пропонуємо приготувати незвичайну курку з грибами. Легку та смачну страву ви приготуєте дуже швидко, а результат вразить смакові рецептори абсолютно всіх. Рецептом смакоти ділиться "Важно знать".
Як приготувати курку з грибами
Інгредієнти:
- 700 г курячого філе;
- 250 г свіжих печериць;
- 100 мл вершків 12%;
- 1 ст. л. рафінованої рослинної олії;
- 0,5 ч. л. сушеного чебрецю;
- 0,5 ч. л. сушеного чебрецю;
- 2 зубчики часнику;
- перець, сіль до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Куряче філе миємо, нарізаємо шматочками середніх розмірів, викладаємо у форму для запікання, посолимо і перчимо до смаку.
- Печериці миємо, сушимо і кожен гриб ріжемо на чотири частини.
- Часник чистимо і пропускаємо через прес.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо печериці та смажимо їх близько 7 хвилин до золотистої скоринки, помішуючи. Додаємо вершки, часник та чебрець.
- Готові гриби відправляємо у форму до підготовленого м’яса, ретельно перемішуємо та запікаємо 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
З куркою також можна приготувати приголомшливий суп з галушками. Він урятує вас після свят.