Жодної метушні з тістом і духовкою: для цього "Наполеона" вам потрібно тільки приготувати крем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 43376
Ніхто не здогадається, з чого торт
Якщо ви хоч раз готували торт "Наполеон", ви знаєте, скільки багато часу потрібно виділити. Чи можливо приготувати улюблену насолоду без мороки?
Можна вам просто потрібно скористатися рецептом Shuba і приготувати "Наполеон" з тонкого лаваша. Така насолода не відрізнятиметься від звичайного торта з листкового тіста. До речі, основна робота, яку вам потрібно буде зробити, полягає у приготуванні заварного крему!
Як приготувати торт "Наполеон"
Інгредієнти на 6 порцій:
- тонкий лаваш — 300 г;
- молоко — 1 л;
- яйця курячі — 4 шт.;
- крохмаль кукурудзяний — 3.5 ст. л.;
- цукор — 1 ст. л.;
- цукор ванільний — 2 ч. л.;
- холодні вершки 33% — 1 склянка.
Спосіб приготування:
- У великій каструлі змішуємо цукор з кукурудзяним крохмалем, додаємо ванільний цукор і добре збиваємо вінчиком. Не припиняючи збивати, додаємо яйця і вливаємо тоненькою цівкою молоко.
- Помішуючи, на маленькому вогні доводимо суміш до кипіння і прокипіти 30 секунд, перелийте крем у велику миску і даємо охолонути.
- Лаваш нарізаємо таким чином, щоб отримати очікувану форму торта. За бажанням сушимо листи в духовці протягом 5-7 хвилин за температури 180 градусів за Цельсієм.
- Охолоджені вершки збиваємо вінчиком і додайте крем.
- Викладаємо аркуш лаваша, змащуємо його кремом, накриваємо новим листом і знову змащуємо кремом. Повторюємо, доки не закінчаться інгредієнти.
- За бажанням змащуємо кремом верхній лист і відправляємо"Наполеон" у холодильник, щоб він просочився.
- Підсушений лист лаваша подрібнюємо у крихту і перед подачею посипаємо торт крихтою зверху та з боків.
Тепер готуємо каву з мускатним горіхом та апельсином і насолоджуємось. Смачного.