Можна куштувати в той же день: найшвидший рецепт маринованої скумбрії
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5634
![Вже через чотири години рибку можна куштувати](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/b6/6582e8f8-485908623e0bd7eb53a3c77f1be8cb63.jpg?v=2826_1)
Простий рецепт, адже серед інгредієнтів немає нічого зайвого
Ми ділились рецептом простої закуски зі слив та бекону. Тепер розповідаємо, як приготувати дуже смачну мариновану скумбрію. Перевагою цього рецепту є те, що він надзвичайно швидкий — куштувати рибу можна буде вже за чотири години.
Як замаринувати рибу, розповіли на prostoway. Варто брати саме скумбрію, адже це — — один з найкращих та найпопулярніших сортів риби для маринування.
Інгредієнти:
- скумбрія — 2 шт.;
- вода — 1 л;
- сіль — 3 ст.л.;
- цукор — 1 ст.л.;
- цибуля — 3 шт.;
- олія — 5 ст.л.;
- чорний перець горошком — 8 шт.;
- духмяний перець горошком — 6 шт.;
- лаврове листя — 3 шт.;
- коріандр — 1 дрібка;
- яблучний оцет — 2 ст.л.
Спосіб приготування:
- Кладемо в каструлю спеції та заливаємо окропом. Проварюємо все протягом 5 хвилин. Маринад повинен охолонути.
- Рибу готуємо до маринування. Чистимо її та відрізаємо голову, якщо є потреба. Тушку промиваємо та підсушуємо серветками від зайвої вологи.
- Нарізаємо рибу на порційні шматочки. Складаємо все в банку та заливаємо маринадом. Банку залишаємо в приміщенні, при кімнатній температурі.
- Нарізаємо цибулю півкільцями. Мнемо її, додаємо оцет, олію, суміш перців. В цей маринад цей перекладаємо рибу. Відправляємо її в холодильник на 2 години.
Рибка виходить особливо апетитна та смачна. Також ми ділились рецептом цікавої закуски "Крабова хата".