Можна куштувати в той же день: найшвидший рецепт маринованої скумбрії

Читать на русском
Автор
5632
Вже через чотири години рибку можна куштувати
Вже через чотири години рибку можна куштувати. Фото comfy.ua

Простий рецепт, адже серед інгредієнтів немає нічого зайвого

Ми ділились рецептом простої закуски зі слив та бекону. Тепер розповідаємо, як приготувати дуже смачну мариновану скумбрію. Перевагою цього рецепту є те, що він надзвичайно швидкий — куштувати рибу можна буде вже за чотири години.

Як замаринувати рибу, розповіли на prostoway. Варто брати саме скумбрію, адже це — — один з найкращих та найпопулярніших сортів риби для маринування.

Інгредієнти:

  • скумбрія — 2 шт.;
  • вода — 1 л;
  • сіль — 3 ст.л.;
  • цукор — 1 ст.л.;
  • цибуля — 3 шт.;
  • олія — 5 ст.л.;
  • чорний перець горошком — 8 шт.;
  • духмяний перець горошком — 6 шт.;
  • лаврове листя — 3 шт.;
  • коріандр — 1 дрібка;
  • яблучний оцет — 2 ст.л.

Спосіб приготування:

  1. Кладемо в каструлю спеції та заливаємо окропом. Проварюємо все протягом 5 хвилин. Маринад повинен охолонути.
  2. Рибу готуємо до маринування. Чистимо її та відрізаємо голову, якщо є потреба. Тушку промиваємо та підсушуємо серветками від зайвої вологи.
  3. Нарізаємо рибу на порційні шматочки. Складаємо все в банку та заливаємо маринадом. Банку залишаємо в приміщенні, при кімнатній температурі.
  4. Нарізаємо цибулю півкільцями. Мнемо її, додаємо оцет, олію, суміш перців. В цей маринад цей перекладаємо рибу. Відправляємо її в холодильник на 2 години.

Рибка виходить особливо апетитна та смачна. Також ми ділились рецептом цікавої закуски "Крабова хата".