Найкраща закуска з кількох компонентів: за ці сливи в беконі гості будуть битися
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 987
![Мабуть, найпростіша закуска](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/eb/ac1e2b40-86232e98293f1396383549efa97f5eba.jpg?v=3542_1)
Можна взяти як свіжі, так і сушені сливи
Ми розповідали, як приготувати вишукані воловани з лососем. Тепер ділимось рецептом чудової закуски з беконом.
Знадобиться сам бекон, сливи — свіжі або сушені, та ще кілька компонентів. Виходить смачно, пікантно та ефектно, підходить для застілля будь-якого штибу. Для закріплення знадобляться зубочистки.
Інгредієнти:
- Сливи — 500 г
- Сир вершковий — 100 г
- Бекон — 200 г
- Рослинна олія — 3 ст.л.
Спосіб приготування:
- Вимиваємо сливи, надрізаємо і видаляємо кісточки, якщо сливи свіжі. Якщо це чорнослив, промиваємо його та запарюємо в окропі на 10-15 хвилин, тоді зливаємо воду і ще раз промиваємо. Просушуємо на паперових рушниках.
- Начиняємо сливи вершковим сиром. Кожну сливу обертаємо смужкою бекону і закріплюємо зубочисткою.
- Деко або форму для випічки змащуємо рослинною олією. Можна також застелити пергаментом.
- Викладаємо сливи в форму. Випікаємо їх в духовці 20-25 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Такі сливи найкраще смакують з келихом червоного вина. Також ми розповідали, як приготувати смачну сирну намазку на хліб.