Увімкнути телефон можна навіть зі зламаною кнопкою: як це зробити

Читать на русском
Автор
22887
Дівчина з телефоном
Дівчина з телефоном. Фото freepik.com

Вихід є

Найчастіше власники ніколи не відключають свій смартфон, не всі навіть знають, як це зробити. Однак це питання постає дуже гостро, коли смартфон повністю розрядився та відключився, або у нього зламалася кнопка включення.

Про те, що робити у цих випадках, розповів сайт itechua. Перш за все, треба знати, що кнопка включення може знаходитися на одній з бічних частин або зверху смартфона. На більшості Android-телефонів вона розташована праворуч під кнопками регулювання гучності. Щоб увімкнути пристрій, натисніть і утримуйте її кілька секунд.

Як увімкнути повністю розряджений телефон

Після повної розрядки смартфон відключиться та перестане реагувати на кнопку включення. У цьому випадку потрібно поставити його на зарядку. Через деякий час пристрій запуститься автоматично. Це займе якийсь час, треба зачекати.

Як увімкнути смартфон зі зламаною кнопкою включення

Вимкнений смартфон можна увімкнути так, як описано вище. А щоб увімкнути екран вже активованого гаджета, можна поставити на нього спеціальний додаток. Одна з таких програм – Gravity Screen.

Після її встановлення у головному меню треба відзначити галочками пункти:

  • Увімкнути екран пристрою за допомогою датчика наближення – смартфон увімкнеться, якщо ви проведете над ним рукою
  • Увімкнення екрана рухом – ця функція задіє вбудований у смартфоні акселерометр. Телефон активуватиме екран після легкого струшування.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зменшити негативний вплив гаджетів на очі. У телефонах є три параметри, які допомагають захистити зір.