Готуйте одразу дві порції: таке м'ясо пасуватиме до новорічного столу або на вечерю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 45925
Така страва прикрасить ваш святковий стіл
Прості рецепти стають паличкою-виручалочкою, коли потрібно швиденько щось приготувати до столу. І це можуть бути не лише зовсім примітивні страви, на кшталт пасти, але й цікавіші та вишуканіші.
М'ясо під шубкою з ананасів та помідорів готується досить легко, а з'їдається швидко. Рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати святкове м'ясо
Інгредієнти:
- м’ясо свинини;
- консервовані ананаси;
- помідори чері;
- сир – 180 г;
- цибуля – 2 шт.;
- сіль;
- майонез.
Спосіб приготування:
- Ананаси нарізати дрібними кубиками.
- М'ясо нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см, відбити, посолити, поперчити.
- Нарізати півкільцями цибулю.
- Помідори нарізати на четвертинки.
- Сир натерти на великій тертці.
- На деко, застелене пергаментом, викласти цибулю.
- Зверху викласти шматки м'яса.
- Кожен стейк покрити подрібненим ананасом.
- Викласти по 4 шматки подрібнених помідорів.
- Зробити на кожному шматочку майонезну сіточку та присипати сиром.
- М'ясо запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.
Також рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса з сиром та помідорами. Воно готується легко, а в результаті виходить чудове частування.