Готуйте одразу дві порції: таке м'ясо пасуватиме до новорічного столу або на вечерю

Читать на русском
Автор
45925
Вбираючи сік ананаса, м'ясо стає ніжнішим і смачнішим
Вбираючи сік ананаса, м'ясо стає ніжнішим і смачнішим. Фото tlystirecepty.top

Така страва прикрасить ваш святковий стіл

Прості рецепти стають паличкою-виручалочкою, коли потрібно швиденько щось приготувати до столу. І це можуть бути не лише зовсім примітивні страви, на кшталт пасти, але й цікавіші та вишуканіші.

М'ясо під шубкою з ананасів та помідорів готується досить легко, а з'їдається швидко. Рецептом з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".

Як приготувати святкове м'ясо

Інгредієнти:

  • м’ясо свинини;
  • консервовані ананаси;
  • помідори чері;
  • сир – 180 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль;
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. Ананаси нарізати дрібними кубиками.
  2. М'ясо нарізати на стейки товщиною 1,5-2 см, відбити, посолити, поперчити.
  3. Нарізати півкільцями цибулю.
  4. Помідори нарізати на четвертинки.
  5. Сир натерти на великій тертці.
  6. На деко, застелене пергаментом, викласти цибулю.
  7. Зверху викласти шматки м'яса.
  8. Кожен стейк покрити подрібненим ананасом.
  9. Викласти по 4 шматки подрібнених помідорів.
  10. Зробити на кожному шматочку майонезну сіточку та присипати сиром.
  11. М'ясо запікати у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.

Також рекомендуємо звернути увагу на рецепт запеченого м’яса з сиром та помідорами. Воно готується легко, а в результаті виходить чудове частування.