Цей засіб є на кожній кухні: як за 5 хвилин вивести жирну пляму з одягу

Читать на русском
Автор
2082
Можна вивести як свіжі, так і застарілі плями
Можна вивести як свіжі, так і застарілі плями. Фото profile

Лайфхак, який стане в нагоді в період новорічних вечірок

Під час новорічних вечірок та корпоративів можуть траплятися різні казуси. Наприклад, якщо ви капнули чимось жирним на святкове вбрання, не засмучуйтесь. Є простий спосіб усунути пляму. Ми вже розповідали, як швидко вивести пляму від вина з одягу, а сьогодні ділимося, як усунути жирне забруднення.

Як пише "Телеграф", є простий спосіб вивести жирну пляму з одягу. Вам знадобиться лише один засіб.

Як вивести жирну пляму з одягу

Щоб вивести жирну пляму з одягу, вам знадобиться засіб для миття посуду та оцет. Найкраще запрати річ у гумових рукавичках. Також рекомендується безбарвний засіб для миття посуду, щоб одяг не пофарбувався.

Спочатку полийте пляму засобом для миття посуду. Акуратно втирайте в тканину гель і дайте настоятися кілька хвилин. Потім змийте засіб звичайним кухонним оцтом. А в кінці промийте теплою водою. Ви помітите, що пляма зникла. Якщо зникає не відразу, повторіть процедуру кілька разів. Потім річ можна випрати у машинці як завжди.

Як вивести застарілу жирну пляму з одягу

Якщо перший спосіб більше підходить для свіжої плями, то спосіб із содою допоможе вивести застарілу жирну пляму.

Розчиніть у половині склянки води 8 столових ложок соди. Потім нанесіть цей засіб на одяг у місці плями та залиште на годину. Потім просто промийте під проточною водою і закиньте одяг у пральну машину і поперіть як завжди.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вивести різні плями на одязі підручними засобами. Хімічні засоби не знадобляться.