Жахливі плями зникнуть на очах: як позбутися слідів дезодоранту на одязі

Читать на русском
Автор
1696
Чистий одяг
Чистий одяг. Фото freepik.com

Вам не доведеться витрачати багато грошей на засоби для виведення плям

Завдяки пральній машині прання вже не є дуже виснажливою роботою по дому. Але якщо на якійсь із речей з’являється пляма, простого прання недостатньо. Одними з найскладніших для виведення плям є сліди від дезодоранту.

Але для досвідчених господинь немає нічого неможливого, за допомогою лайфхаків вони справляються із найстійкішими забрудненнями. Блогер з TikToker Шантель Міла (@mama_mila_) поділилася напрочуд простим способом позбутися плям дезодоранту.

Чим вивести плями від дезодоранту

Шантель пропонує позбутися від білих плям засобом, який складається всього з двох побутових інгредієнтів. Його приготування не потребує майже жодних зусиль.

Змішайте дві частини перекису водню (блогер рекомендує 3% розчин) та одну частину засобу для миття посуду в розпилювачі.

Розчин не повинен зіпсувати ваш одяг, але завжди перед використанням краще провести тест на непомітній ділянці тканини.

Потім розпорошіть розчин на пляму від дезодоранту та залиште діяти на 10 хвилин. Давши розчину вібратися, киньте одяг у барабан пральної машини.

У коментарях до посту запитували про кольори та типи тканин, придатних для цього засобу. Шантель відповідала, що більшість тканин можуть витримувати вплив інгредієнтів суміші, але вона завжди рекомендує провести патч-тест, щоб точно нічого не зіпсувати.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно прати зимову шапку. Робити це потрібно частіше, ніж здається.