Всього 10 хвилин — і засмічення як не було: залийте цей розчин у раковину

Читать на русском
Автор
22601
Вантуз може іноді й не допомогти
Вантуз може іноді й не допомогти. Фото Freepik

Жодної дорогої "хімії". Тільки натуральний метод

У ванній кімнаті часто виникають проблеми із засміченнями в раковині або душовій кабіні, де зливні отвори накопичують волосся, мило та шампунь. На кухні, своєю чергою, "пробки" можуть виникнути через залишки їжі або олії.

Розблокувати стік у домашніх умовах досить просто, і для цього навіть не потрібно придбання агресивних хімічних засобів. Одним з найбільш поширених методів розв'язання проблеми із засміченнями у ванній кімнаті або на кухні є використання комбінації харчової соди, столового оцту та окропу. Про це пише express.

Як прибрати засмічення в раковині

Харчова сода, столовий оцет і окріп є природним способом боротьби із засміченнями, при цьому він неймовірно ефективним. Для виконання процедури слід влити окріп у каналізацію, потім додати харчову соду та склянку звичайного оцту, після чого дати суміші настоятися протягом 10 хвилин. Після цього слід додати ще один чайник окропу, щоб промити отвір.

Раніше "Телеграф" розповідав, як очистити плитку та шви підручними інгредієнтами. Є спосіб, де не потрібно використовувати аміак та відбілювач.