З фото, книг, іграшок, штатива чи продуктів: як оригінально замінити живу ялинку

Читать на русском
Автор
1123
Ялинка
Ялинка. Фото Pixabay

Більшість з цих методів не потребують великих грошових вкладень

Якщо вдома є діти і ялинку з новорічними іграшками та гірляндами ставити небезпечно, то цього можна уникнути. Окрім того, більшість людей не хочуть купляти дерево через те, що воно в будинку стоятиме досить недовго.

Є п'ять різних методів прикрашання, які майже не будуть гіршими за справжню зелену красуню. Про них можна дізнатись на сайті "Інформатор".

Нестандартні варіанти ялинок в будинку

Ялинка з гірлянди

Зробити візерунок на стіні за допомогою фото, гірлянди чи новорічного дощику. Для цього необхідно зробити малюнок ялинки на стіні. Кріпити можна будь-чим, а саме двостороннім скотчем чи канцелярськими кнопками.

Ялинка з книг чи журналів

Можна спробувати зробити ялинку з книг чи журналів. На низ варто класти найбільші книги, аби зверху вони не натискали на маленькі. Закріпляти таку ялинку нічим не потрібно, а головне правило при складанні — тримати рівновагу.

Ялинка зі драбини чи штативу

Окрім того, якщо вдома є фото чи відеограф, то у нього можна попросити штатив, який, попередньо прикрасивши, буде виглядати як ялинка. Однак для цього також можна використати й драбину.

Ялинка з іграшок

Зробивши ялинку з іграшок, які будуть підвішені до стелі, здивуєте не тільки дітей, а й дорослих людей. Достатньо лише прикріпити до стелі мотузки або волосінь різної довжини, щоб потім на них повісити прикраси. Головне — вималювати силует ялинки.

Ялинка із їжі

Є ще один варіант, як можна оригінально замінити живу ялинку, а саме зробити її з продуктів. Наприклад з чайних пакетиків чи ковбаси з оливками та сиром. Для обох варіантів заздалегідь треба придбати спеціальний картонний чи пінопластовий конус. Його треба обернути харчовою плівкою. Варто зауважити, що така красуня простоїть не надто довго.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як зі штучної ялинки можна зробити справжню, аби вона мала вигляд живої.