Щоб сяяла не лише ялинка: як і чим закріпити гірлянду на стінах і вікнах

Читать на русском
Автор
2457
Корисні святкові лайфхаки
Корисні святкові лайфхаки. Фото Freepik

Найкращі ідеї для святкового настрою

Період різдвяних та новорічних свят уже стартував, і якщо ви ще не прикрасили свій будинок ялинкою та яскравими гірляндами, то зараз саме час. Ми вже розповідали про різдвяні ворожіння, а сьогодні ділимося лайфхаками, як і чим закріпити гірлянди на стінах та вікнах.

Багато хто використовує звичайний скотч, щоб прикріпити гірлянду до стін у будинку, пише glavred.info. Однак, це не найнадійніший спосіб, тому що скотч може не витримати вагу гірлянди.

Як закріпити гірлянду на стіні

Для закріплення гірлянди на стінах підійдуть спеціальні маленькі та тоненькі цвяшки. Іноді вони йдуть у комплекті із гірляндою. Якщо ні, то ці цвяшки можна придбати окремо у великих супермаркетах чи магазинах із декором.

Як закріпити гірлянду на шторах

Для закріплення гірлянд на шторах та тюлі найкраще використовувати маленькі шпильки. Однак чіпляти їх потрібно дуже акуратно, щоб не пошкодити дроти.

Як закріпити гірлянду на вікнах

Багато хто використовує скотч, щоб прикріпити гірлянду безпосередньо на вікні. Це дійсно зручно, проте пам’ятайте, що потім залишки скотчу складно виводити зі скла. Найкраще використовувати для кріплення гірлянди гачки на присосках.

Раніше "Телеграф" розповідав, у мережі показали незвичайний спосіб розплутати гірлянду з олівцем. Цей лайфхак стане в нагоді, якщо з минулого року гірлянда сильно заплуталася під час зберігання.