Як вирізати сніжинки з паперу: покрокова інструкція (відео)

Читать на русском
Автор
3686
Вирізати сніжинки можна з дітьми, щоб весело провести час
Вирізати сніжинки можна з дітьми, щоб весело провести час. Фото Скриншот из YouTube

Прикрасьте свій будинок до новорічних свят

Напередодні новорічних свят можна створити собі святковий настрій не лише за допомогою гірлянд та ялинки, а й із паперовими сніжинками, які можна зробити своїми руками. Ми вже розповідали, як стильно прикрасити ялинку, а сьогодні ділимося інструкціями, як вирізати сніжинки з паперу.

Як пише "Телеграф", є багато способів вирізати сніжинки з паперу, варто лише проявити фантазію та підготувати необхідний інструментарій.

Як вирізати сніжинку з паперу

Спочатку приготуйте необхідний інвентар. Вам знадобляться листи білого паперу А4, гострі ножиці та олівець чи маркер.

Один із найпростіших варіантів, це сніжинка-сердечко, яка дуже мило виглядає і робиться просто.

сніжинки зі снігу

Складіть аркуш паперу, як показано на відео. На першому етапі дуже важливо відрізати прямокутний аркуш паперу до рівного квадрата, як показано на відео. Потім будьте уважні, щоб кількість загинів паперу була такою ж, як на відео.

сніжинки зі снігу

Далі малюєте трафарет майбутньої форми сніжинки. У ролику це сніжинка-сердечко, проте з формами можна фантазувати та експериментувати.

сніжинки зі снігу

В кінці залишилося тільки акуратно вирізати по тому трафарету, який ви намалювали і вуаля, розкладете загини паперу і сніжинка готова.

Такі сніжинки можна наклеїти на вікна або причепити на нитку і зробити цілу гірлянду з паперових сніжинок і повісити в будинку для декору.

сніжинки зі снігу

Раніше "Телеграф" розповідав, як прикрасити вікна на Новий рік 2024 року. Цікаві ідеї святкового декору із підручних матеріалів.