У мережі показали незвичайний спосіб розплутати гірлянду з олівцем (відео)

Читать на русском
Автор
1100
Гірлянди іноді сильно заплутуються
Гірлянди іноді сильно заплутуються. Фото Freepik

Цікавий різдвяний лайфхак

Багато хто вже вбрав новорічні ялинки та прикрасив будинки до свят, а інші все ще відкладають новорічну суєту. Якщо все-таки скоро діставатимете гірлянди, вам може знадобитися цей незвичайний лайфхак, щоб розплутати гірлянду. Ми вже розповідали, як вирізати сніжинки з паперу, а сьогодні ділимося простим способом розплутати гірлянду.

Як пише "Телеграф", на ютуб-каналі The мінімалізм з’явилося кумедне відео з лайфхаком, де показують, як розплутати новорічну гірлянду за допомогою звичайного олівця. Цей спосіб допоможе заощадити час та зберегти нерви.

Як розплутати гірлянду

Найкраще вибрати не захаращений простір — стіл чи підлогу — і покласти туди поплутану торік гірлянду. Уважно огляньте її, щоб виявити найзаплутаніші місця. Найкраще починати розплутувати з боку розетки. Легенько струсіть гірлянду і дайте їй впасти з невеликої висоти, іноді це допомагає знайти найзаплутаніші відрікання.

Якщо у вас довга гірлянда, розплутувати її доведеться вручну і для цього можна використовувати довгий звичайний олівець. Акуратно поділяйте сплутані ділянки гострим краєм олівця та допомагайте собі руками. Олівець допоможе піддягати та відсувати найзаплутаніші місця гірлянди.

До речі, щоб у майбутньому запобігти заплутуванню, використовуйте для мотка гірлянди циліндричний предмет, наприклад, втулку від паперових рушників або щось схоже

Раніше "Телеграф" розповідав, як прикрасити вікна на Новий рік 2024 року. Цікаві ідеї святкового декору із підручних матеріалів.