Майонезна бомба: що додати в "Олів’є", щоб салат став корисним
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2859
Виходить значно смачніше і корисніше
Ми розповідали, що додати в олів’є, щоб стало смачніше. Тепер ділимось порадами щодо того, як зробити цей загалом жирний і шкідливий салат і смачним, і корисним.
Цей салат давно і надовго закріпив за собою місце у святковому меню. На Ukr.media розповіли, як приготувати його корисніше, ніж ми усі звикли.
Інгредієнти:
- куряча грудка — 2 шт.;
- свіжі огірки (середні) — 2 шт.;
- картопля — 3 шт.;
- морква — 1 шт.;
- яйця — 4 шт.;
- свіжа зелень — 1/2 пучка;
- свіжий (або заморожений) горошок — 200 г;
- цибуля — ½ шт.;
- яблуко (середнє, кисло-солодке) — 1 шт.;
- сіль, перець;
- йогурт без добавок — до смаку.
Спосіб приготування:
- Відварюємо картоплю, яйця, моркву. Також до готовності варимо курячу грудку. Даємо продуктам охолонути, м’ясо найкраще залишити в тому ж бульйоні, в якому воно варилось.
- Зелений горошок обшпарюємо окропом і відразу перекладаємо у холодну воду. Так він точно збереже колір.
- Овочі, яйця і філе нарізаємо кубиками середнього розміру. Змішуємо все у великій мисці.
- Подрібнюємо цибулю, зелень і додаємо до салату. Ретельно перемішуємо, приправляємо сіллю, перцем.
Заправляти салат краще за 30 хвилин до подачі, але не розмішувати весь одразу. Ми розповідали, як це робити, щоб продовжити життя закусці.