Майонезна бомба: що додати в "Олів’є", щоб салат став корисним

Читать на русском
Автор
2859
Цікавий варіант звичного салату
Цікавий варіант звичного салату. Фото shuba.life

Виходить значно смачніше і корисніше

Ми розповідали, що додати в олів’є, щоб стало смачніше. Тепер ділимось порадами щодо того, як зробити цей загалом жирний і шкідливий салат і смачним, і корисним.

Цей салат давно і надовго закріпив за собою місце у святковому меню. На Ukr.media розповіли, як приготувати його корисніше, ніж ми усі звикли.

Інгредієнти:

  • куряча грудка — 2 шт.;
  • свіжі огірки (середні) — 2 шт.;
  • картопля — 3 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • яйця — 4 шт.;
  • свіжа зелень — 1/2 пучка;
  • свіжий (або заморожений) горошок — 200 г;
  • цибуля — ½ шт.;
  • яблуко (середнє, кисло-солодке) — 1 шт.;
  • сіль, перець;
  • йогурт без добавок — до смаку.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо картоплю, яйця, моркву. Також до готовності варимо курячу грудку. Даємо продуктам охолонути, м’ясо найкраще залишити в тому ж бульйоні, в якому воно варилось.
  2. Зелений горошок обшпарюємо окропом і відразу перекладаємо у холодну воду. Так він точно збереже колір.
  3. Овочі, яйця і філе нарізаємо кубиками середнього розміру. Змішуємо все у великій мисці.
  4. Подрібнюємо цибулю, зелень і додаємо до салату. Ретельно перемішуємо, приправляємо сіллю, перцем.

Заправляти салат краще за 30 хвилин до подачі, але не розмішувати весь одразу. Ми розповідали, як це робити, щоб продовжити життя закусці.