Ванна блищатиме, як нова: як приготувати копійчаний засіб вдома

Читать на русском
Автор
54286
Завдяки засобу ванна сяятиме від чистоти
Завдяки засобу ванна сяятиме від чистоти. Фото telegraf.com.ua

Таким засобом можна мити раковини та душові кабіни

Через якийсь час експлуатації ванна вже не виглядає такою білою та гладкою, як на початку покупки. Причин цього безліч — вапняний наліт, залишки мила або не дуже чиста вода з-під крана.

Якщо забруднення не сильні, можна відмити їх за допомогою засобу для миття посуду. Або ж скористатися іншими підручними засобами, які є у кожному будинку, інформують "Белновости".

Як приготувати недорогий засіб для чищення

Так, для приготування якісного ефективного складу необхідно насипати в миску дві столові ложки кальцинованої соди та лимонної кислоти. Після цього додати одну столову ложку рідкого господарського мила. Якщо рідкого немає, можна натерти тверде на тертці. Розмішати всі інгредієнти до утворення кашки.

Далі ванну необхідно обполоснути теплою водою і за допомогою губки ретельно протерти дно та стінки засобом. Для кращої ефективності склад можна залишити на п’ять або більше хвилин, залежно від ступеня забруднення. Після цього ще протерти ванну губкою і змити засіб.

Раніше ми писали, який засіб допоможе позбутися нальоту на сантехніці. Після його застосування від нальоту не залишиться й сліду.