Використовуйте смартфон на максимум: секретні функції телефону, про які ви могли не знати

Читать на русском
Автор
39003
Цими функціями мало хто користується
Цими функціями мало хто користується. Фото Freepik

П’ять прихованих функцій вашого смартфона

Сучасні смартфони мають багато функцій, які спрощують життя їхніх власників. Проте, є й неочевидні опції, про які мало хто знає чи рідко користується. Ми вже розповідали, навіщо в телефоні "режим польоту", а сьогодні ділимося про секретні опції вашого пристрою, про які ви могли не знати.

Як виявилося, у наших улюблених смартфонів є секретні режими та функції, якими ми рідко користуємося або взагалі не знаємо про їхнє існування, пише styler. Наприклад, ви можете використовувати телефон, як пульт керування або включати "режим читання" для нічного залипання в смартфон.

Приховані функції телефону

Режим читання

Активація цього режиму зробить залипання в телефон у темряві більш комфортним для очей. Знайти кнопку режиму читання можна в шторці телефону, що опускається, або ж вона захована в Налаштуваннях/Параметрах пристрою. До речі, деякі програми мають вбудований режим читання, який можна активувати у процесі користування.

Управління жестами

У багатьох сучасних телефонах є опція керування жестами, за допомогою якої ви зможете помахом руки увімкнути музику або зателефонувати. Однак перед тим, як махати руками перед екраном, переконайтеся, що у вашому пристрої така опція точно є, і що вона активована.

Секретні коди

Швидше за все, ваш смартфон має у своїй базі деякі цифрові комбінації, які допомагають відстежувати різну інформацію. Наприклад, ви можете переглядати статистику використання батареї. Також за допомогою цих цифрових комбінацій можна зробити скидання налаштувань.

Пульт керування

Мало хто знає, але телефон можна використовувати як пульт керування – для телевізора, кондиціонери чи іншої техніки в будинку. Однак для цього доведеться встановити спеціальний додаток.

Улюблені ігри

У вашому телефоні, швидше за все, є системні ігри, які заховані десь у папках. Це можуть бути старі добрі "змійки" і "тетріси" або більш нестандартні ігри, передбачені виробником пристрою.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi. Дізнайтеся сім важливих кроків для вирішення проблеми з бездротовим інтернетом.