Нове життя старим смартфонам: як використовувати ваш минулий гаджет

Читать на русском
Автор
39582
Старі смартфони викидати не доведеться
Старі смартфони викидати не доведеться. Фото itechua.com

Розповідаємо, як можна використовувати ваш старий смартфон

Ми звикли викидати чи продавати на деталі старий смартфон, якщо вже придбали нову модель. Однак можна набагато корисніше використовувати його у своєму житті. Раніше ми вже розповідали, чому не можна розряджати батарею смартфона до нуля. Тепер поговоримо, як раціонально можна застосовувати стрий гаджет.

Старі версії тих чи інших фірм смартфонів з часом втрачають актуальність через вихід нових та більш зручних та функціональних моделей. Як використовувати старі пристрої, щоб вони не валялися у шафі, розповіли на apostrophe.

Як же застосовувати старі смартфони

В машині. Якщо ваш гаджет вас вже влаштовує, проте нормально працює, він може стати чудовим навігатором або відеореєстратором. Це зекономить ваші гроші, бо не доведеться купляти додаткові гаджети і не буде займати пам'ять на вашому смартфоні.

Пристрій для прослуховування музики або перегляду фільмів. Старий гаджет може послугувати для вас як аудіо- або відеоплеєр. Таким чином батарея вашого основного смартфона не буде швидко розряджатися. Це буде забирати на себе старий телефон.

Пульт. просто установіть на свій телефон програму для дистанційного керування. Так ви зможете використовувати його для перемикання каналів телевізора. Таким чином поломка чи втрата основного пульта не стане для вас проблемою.

Використовуйте старі смартфони раціонально — і не витрачатимете зайвих коштів. А раніше "Телеграф" розповідав, як за допомогою одного налаштування роутера можна пришвидшити роботу гаджета.