Знайдено несподіваний спосіб, як захистити новорічну ялинку від кота

Читать на русском
Автор
2333
Коти виявляють великий інтерес до ялинок.
Коти виявляють великий інтерес до ялинок.. Фото Freepik

Цей лайфхак стане в нагоді під час свят

Більшість людей у новорічні свята ставлять у будинку головний атрибут — гарно вбрану ялинку. Новорічне дерево дуже приваблює домашніх тварин, особливо котиків, які у захваті від яскравих вогників та іграшок, з якими їм хочеться пограти.

Власники котів знають, що за тваринами потрібно стежити, щоб вони не перекинули ялинку і не нашкодили собі, граючи з деревом та прикрасами на ньому, пише tsn.ua. Як виявилось, є несподіваний спосіб відвадити котиків від новорічного дерева.

Лайфхак із мандаринами

Виявляється, захистити ялинку від кота можна за допомогою мандаринів. Котики зазвичай не люблять запах цитрусових, особливо мандаринів. Тому поставте біля ялинки кошик зі свіжими мандаринами або обкладіть її мандариновою шкіркою. Це має віднадити тварину від новорічного дерева.

Інші способи захистити ялинку від кота

Деякі господарі котів примудряються вішати ялинку під стелю, щоб кіт до неї не діставав.

Деякі люди намагаються якось загородити новорічне дерево.

Також, якщо у вас велика висока ялинка, можна розвісити іграшки на метр вище підлоги.

Можна поставити ялинку в окрему кімнату або на балкон і не пускати туди кота.

Якщо не вішати на ялинку жодних іграшок та дощиків, а прикрасити лише гірляндою, кіт, швидше за все, швидко втратить інтерес до неї.

Раніше "Телеграф" розповідав про місця у будинку, куди не варто ставити новорічну ялинку. І чому варто уникати місць біля вікна?