Не потрібно буде прощатись: як продовжити життя білим шкарпеткам взимку

Читать на русском
Автор
3118
Одяг
Одяг. Фото Pixabay

Ця ситуація може відбуватись навіть влітку

Більшість людей може спіткати така проблема, як брудні шкарпетки від взуття. Виведення плям стає складним завданням, особливо якщо "пара" є білою.

Які є поради, що допоможуть відновити колір та білосніжність шкарпеткам, можна дізнатись у виданні "OBOZ.UA". Плями, які з'являються на одежі від взуття, в більшості випадків є наслідком не якісного процесу виробництва чобіт — неправильні або погані барвники.

Які лайфхаки існують для прання шкарпеток

Оцет. Заздалегідь взяти невеликий шматок тканини, просочити його оцтом та обережно протерти внутрішню частину взуття. Деякий час почекати, поки він повністю не випарується. Це зменшить шанси забруднити нові шкарпетки;

Засоби для укладки волосся. Необхідно нанести лак для волосся або гель, на внутрішню частину взуття (не включаючи устілку). Почекати, поки взуття висохне. Після робочого дня можна насолодитись чистими шкарпетками.

Тальк або крохмаль. Взяти щітку й нанести трохи порошку у взуття, переконавшись, що порошок рівномірно розподілений. Ситуація не залежить від того, ви обираєте тальк чи крохмаль. Завдання цього способу — створити захисний бар’єр і зменшити ймовірність забруднення.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, які шкарпетки краще обрати, аби вони гріли у зимову пору року.