Більше ніякого брудного взуття та промоклих ніг: проверніть трюк із засобом з гаража

Читать на русском
Автор
18471
Черевики не промокнуть
Черевики не промокнуть. Фото Pexels

Геніальний спосіб захистити взуття від бруду та води

Напевно кожна людина хоча б раз замислювалася над тим, як зберегти взуття чистим й блискучим без постійного чищення. Відповідь на це питання може бути захована у гаражі. Засоби автокосметики зможуть захистити взуття від води та бруду.

Раніше ми розповідали, як легко утеплити взуття на випадок сильних морозів, а тепер поділимося порадами як захистити взуття на випадок відлиги.

Автомобільний віск

Автомобільний віск створює гідрофільну поверхню автомобільної фарби. А значить він також відштовхуватиме воду і бруд від кросівок і шкіряного взуття.

Як застосовувати

  • Спочатку ретельно очистіть та висушіть взуття.
  • Поступово розподіліть віск по поверхні взуття.
  • Протріть взуття м’якою ганчіркою, щоб віск розподілився рівномірно.

Засоби для шкіряного салону

Засоби для шкіряного салону, що використовуються автомалярами, міцно просочують шкіру, роблять її водонепроникною і захищають від УФ-променів, що руйнують матеріали. Завдяки цим властивостям вони також ідеально підходять для догляду за шкіряним взуттям.

Як застосовувати

  • Очистіть та висушіть взуття.
  • Нанесіть тонкий шар захисного засобу для салону автомобіля зі шкіри.
  • Дайте засобу висохнути та створити захисний шар.

Завдяки цим простим, але ефективним методам зі світу автокосметики ваше взуття збереже початковий блиск і буде краще захищене від неприємних сюрпризів погоди.

Раніше "Телеграф" ділився домашніми способами зробити так, щоб взуття не ковзало. Несподівані засоби стають справжнім порятунком в ожеледицю.