Чистимо пуховик без прання: як прибрати сліди тоналки з коміра за допомогою одного засобу

Читать на русском
Автор
9984
Є прості способи почистити пуховик
Є прості способи почистити пуховик. Фото Freepik

Простий, але ефективний спосіб почистити пуховик

Зима — час теплого одягу, особливо пуховиків, які вже всі дістали зі своїх шаф. Дівчата, які носять пуховик, стикалися з проблемою, коли на комірі залишаються сліди косметики, особливо тонального крему. Ми вже розповідали, з яким взуттям носити довгий пуховик, а сьогодні ділимося як почистити комір пуховика без прання.

Високі коміри у пуховиків створені для того, щоб захищати обличчя та голову від вітру та опадів узимку. Однак дівчата, які носять макіяж, стикалися з тим, що тональний крем чи помада можуть залишати сліди на комірі куртки. Вирішити цю проблему можна без прання всього виробу. Все дуже просто – знадобляться лише вологі серветки.

Як почистити комір пуховика вологими серветками

Як показує досвід, головним та найефективнішим інструментом для чищення коміра є звичайні вологі серветки. Просто протріть комір пуховика після того, як прийшли додому, і вже дуже скоро він висохне і виблискуватиме чистотою. Цю процедуру можна робити хоч щодня. Однак, прати пуховик все ж таки час від часу доведеться, щоб повернути йому свіжість і чистоту.

Як почистити комір пуховика міцелярною водою

Ще один спосіб повернути чистоту коміру пуховика – використовувати міцелярну воду. Цей засіб, який дівчата використовують для очищення шкіри та зняття макіяжу, теж підійде. Нанесіть трохи міцелярної води на рушник і протріть їм комір — від слідів косметики не залишиться і сліду.

Раніше "Телеграф" розповідав, топ-5 способів носити пуховик цієї зими. Дізнайтеся, з чим поєднувати і як доповнювати образ із пуховиком.