Подбайте про себе: три причини відключити WI-FI на телефоні перед сном

Читать на русском
Автор
8705
Краще взагалі відкласти телефон подалі перед сном
Краще взагалі відкласти телефон подалі перед сном. Фото Freepik

Просто зробіть це і подбайте про себе

Швидше за все, ви не замислювалися про те, щоб відключити бездротовий інтернет (Wi-Fi) у телефоні на ніч. А дарма, адже він впливає на ваш сон, до того ж розряджає пристрій. Ми вже розповідали, чому вдома погано працює Wi-Fi, а сьогодні ділимося, навіщо вимикати його на ніч у телефоні.

Три причини відключити інтернет у телефоні на ніч

Садить батарею

Якщо ви залишаєте увімкненою опцію Wi-Fi на телефоні навіть на ніч, то не дивуйтеся, що вранці телефон буде розрядженим. Бездротовий інтернет всю ніч повільно садить батарею вашого телефону. Найкраще відключати інтернет на ніч, особливо якщо вранці немає часу зарядити пристрій.

Випромінювання

Можливо, з цим можна посперечатися, але навіщо? Просто побережіть себе і про всяк випадок відключіть функцію бездротового інтернету на ніч. А на додачу ще й телефон покладіть подалі від ліжка, на якому спите.

Відпочиньте від повідомлень

Побережіть свою нервову систему та дозвольте організму якісно відпочити під час сну, просто відключивши опцію Wi-Fi. При вимкненому інтернеті в телефоні, вам не будуть надходити повідомлення та сповіщення, що зміцнить ваш сон уночі.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не підключається до Wi-Fi. Дізнайтеся сім важливих кроків для вирішення проблеми.