Приготуєте без духовки: рецепт м'якого і соковитого м'яса

Читать на русском
Автор
29670
М’ясо виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним
М’ясо виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним. Фото gazdynja.com

Чудова гаряча страва, яку можна приготувати на обід чи вечерю

На бутерброди можна приготувати не лише смачну варену ковбасу вдома, але й смачне соковите м'ясо. Цікаво, що готується воно без духовки і потребує буквально хвилин вашої присутності.

Таку страву можна подавати й до святкового столу, як нарізку. А рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати м'ясну нарізку

Інгредієнти:

  • свиний ошийок — 1,2 кг;
  • вода — 3 л;
  • цибулине лушпиння — 100 г;
  • сіль — 2-3 ст. л;
  • часник, лавровий лист, перець.

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промити, просушити паперовими рушниками, обв'язати ниткою.
  2. Викласти м'ясо в каструлю, додати сіль, спеції, часник, лавровий лист і всі прянощі за смаком. Додати цибуляне лушпиння.
  3. Довести до кипіння, зменшити вогонь та варити півтори години.
  4. Залишити м'ясо до повного охолодження, потім вийняти та просушити паперовими рушниками.
  5. Змішати улюблені спеції та вичавлений через прес часник, натерти шматок м'яса.
  6. Обмотати м'ясо пергаментом і відправити на ніч в холодильник. Уже наступного дня можна куштувати.

Раніше ми публікували рецепт свинячої вирізки в духовці. Воно виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.