Будете спати, як немовля: три простих способи зігрітися перед сном

Читать на русском
Автор
2378
З цими підказками ви не будете мерзнути
З цими підказками ви не будете мерзнути. Фото Freepik

Три простих способи зігрітися перед сном

Якщо в будинку немає опалення або просто сильно мерзне перед сном, є способи, як швидко зігрітися. Ми вже розповідали, що робити, щоб ноги не мерзли навіть у люті морози, а сьогодні ділимося, як зігрітися перед сном.

Як виявилось, є три способи, які допоможуть швидко зігрітися, пише tsn.ua. З цими лайфхаками ви спатимете, як немовля.

Одягаємось правильно

Коли ми мерзнемо, то відразу натягуємо на себе весь одяг, який трапляється під руку. Однак, щоб зігрітися ефективніше, потрібно правильно нашарувати речі на собі. Спочатку надягайте термобілизну або бавовняну річ, яка відведе вологу і утримуватиме тепло біля тіла. Потім надягайте базовий шар — вовняні або флісові кофти. А вже в кінці можна замотатися в теплий халат або в плед, які допоможуть утримувати тепло.

Готуємо постіль

Простежте, щоб матрац не пропускав холодне повітря з підлоги. Також для ліжка краще вибирати вовняні ковдри, вони добре утримують тепло, яке виділяє ваше тіло. Постільна білизна обов’язково має бути з натуральних матеріалів — для зими можна підібрати вовняну або фланелеву білизну. Перед тим, як лягти в ліжко, можна прогладити його гарячою праскою або взяти з собою в ліжко грілки.

Напої перед сном

Перед сном краще випити не гарячі, саме теплі напої, вони ефективніше зігрівають. Ідеально випити перед сном трав’яний чай з м’ятою, мелісою або ромашкою, він розслабить, зігріє та допоможе швидше заснути. Якщо не любите чай, можна випити перед сном тепле молоко з медом чи какао.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, щоб не відморозити шевелюру. Дізнайтеся, як правильно доглядати волосся взимку.