Зможете гуляти цілий день: як утеплити ноги на випадок сильних морозів

Читать на русском
Автор
86789
З цими лайфхаками ноги не мерзнуть під час прогулянок
З цими лайфхаками ноги не мерзнуть під час прогулянок. Фото Freepik

Корисні лайфхаки на зиму

Багато хто любить зимові прогулянки, особливо в снігову погоду, коли під ногами по-особливому хрумтить сніг. Однак, буває так, що прогулянки взимку швидко закінчуються, тому що промокають або замерзають ноги. Ми вже розповідали, як швидко висушити промокле взуття, а сьогодні ділимося лайфхаками, як зробити так, щоб ноги не мерзли під час зимових прогулянок.

Як пише "Телеграф" з посиланням на видання Verywell Fit, найкраще на зиму обирати шкіряне взуття, в ньому ноги точно не мерзнуть. Ще одне важливе правило, що стосується взуття — ногам має бути просторо у черевиках чи чоботях, це допоможе зберігати тепло.

Лайфхаки на зиму для утеплення ніг

Папір

Утеплити ноги у взутті можна за допомогою паперу. Обмотайте ступні в шкарпетках паперовими рушниками або серветками, а потім надягайте черевики. З такою підкладкою ногам будемо комфортно і тепло.

Поліетиленова плівка

Поліетилен також допоможе зігріти ноги під час морозної прогулянки. Тільки плівкою потрібно не обмотувати ноги повністю, а устелити верх ступні та прикрити пальці. Це захистить від холоду та допоможе зберегти тепло всередині взуття.

Шапочки для душу або бахіли

Для утеплення ніг під час прогулянки, перед тим як одягнути взуття, надягніть на ноги зі шкарпетками шапочки для душу або бахіли. Це не лише зігріє ноги під час ходьби, а й убереже їх від намокання.

Дві пари шкарпеток

Найочевидніший спосіб тримати ноги в теплі, це носити не одну пару шкарпеток. Спочатку потрібно надіти тонші шкарпетки, а поверх грубі та теплі. Однак, пам’ятайте, що ногам має бути просторо всередині черевиків. Адже саме повітряний прошарок усередині взуття зберігає тепло.

Не стійте на одному місці

Якщо у вас запланована прогулянка в морозну погоду - гуляйте, а не стійте довго на одному місці. Рух ніг при ходьбі вироблятиме тепло і відповідно ноги не промерзатимуть.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити, щоб взуття не ковзало. Цікаві хитрощі з капронками та супер клеєм.