Лише один продукт - і звична страва смакуватиме по-новому: що додати до часникового салату з морквою

Читать на русском
Автор
65084
Салат можна їсти як самостійну страву або загорнути в лаваш Новина оновлена 06 грудня 2023, 13:58
Салат можна їсти як самостійну страву або загорнути в лаваш. Фото filizhankakavu.com

Соковитий салат із крабовими паличками готується дуже швидко

Багато господинь неодноразово готували класичний часниковий салат з морквою та плавленими сирками. Він завжди виручає, коли треба щось швиденько приготувати на вечерю.

Однак, якщо додати до страви крабові палички, страва заграє новими барвами. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".

Як приготувати салат з морквою сирками та крабовими паличками

Інгредієнти:

  • морква по-корейськи — 200 г;
  • крабові палички — 200 г;
  • яйце — 3 шт,;
  • сирки плавлені — 2 шт.;
  • часник — 3 зуб.;
  • сіль, перець мелений і майонез — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Сирки покласти в морозилку для кращого натирання на 20 хвилин, натерти на дрібній тертці.
  2. Яйця відварити, натерти на дрібній тертці.
  3. Крабові палички дрібно нарізати.
  4. Змішати усі інгредієнти, додати нарізану моркву по-корейськи, видавити часник.
  5. Посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом, перемішати.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.