Лише один продукт - і звична страва смакуватиме по-новому: що додати до часникового салату з морквою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 65180
Соковитий салат із крабовими паличками готується дуже швидко
Багато господинь неодноразово готували класичний часниковий салат з морквою та плавленими сирками. Він завжди виручає, коли треба щось швиденько приготувати на вечерю.
Однак, якщо додати до страви крабові палички, страва заграє новими барвами. А рецептом з нами поділилися на порталі "Філіжанка кави".
Як приготувати салат з морквою сирками та крабовими паличками
Інгредієнти:
- морква по-корейськи — 200 г;
- крабові палички — 200 г;
- яйце — 3 шт,;
- сирки плавлені — 2 шт.;
- часник — 3 зуб.;
- сіль, перець мелений і майонез — за смаком
Спосіб приготування:
- Сирки покласти в морозилку для кращого натирання на 20 хвилин, натерти на дрібній тертці.
- Яйця відварити, натерти на дрібній тертці.
- Крабові палички дрібно нарізати.
- Змішати усі інгредієнти, додати нарізану моркву по-корейськи, видавити часник.
- Посолити, поперчити за смаком, заправити майонезом, перемішати.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.