Ці хитрощі полегшать вам роботу
Що може бути смачніше соковитих сосисок з картопляним пюре або смачних сосисок у тесті ? Ми також любимо їх варити і смажити, додавати в капусту і готувати смажену картоплю з сосисками.
Але чи замислювалися ви, чи взагалі їх треба варити? Чи потрібно знімати з сосисок оболонку? Відповімо на ці питання разом з Ukr.Media.
Варити чи не варити сосиски
У принципі вони позиціонуються як продукт, готовий до вживання. Але краще все ж таки не ризикувати і трохи проварити сосиски. Достатньо покласти в холодну воду, довести її до кипіння і відразу вимкнути. Якщо ви не впевнені як продукт, можна їх проварити протягом 3-4 хвилин.
До речі, варити сосиски у гарячій чи холодній воді – це не важливе питання. Просто в останньому випадку більше ймовірності того, що сосиска лусне і буде не настільки смачною. Щоб цього не сталося, його можна проколоти у кількох місцях або варити в оболонці.
Знімати чи не знімати оболонку сосисок
Оболонки бувають різними – натуральними (їх можна їсти) та штучними. Звичайно, варити сосиски можна і в оболонці, але краще штучну перед варінням зняти.
Якщо ви не зняли штучну оболонку, головне – не переварити продукт. В цьому випадку вона прилипне до сосиски і дуже погано зніматиметься. Для полегшення процесу можна залишити сосиски у воді – у разі оболонка знімається легше.
Раніше ми розповідали, як вибрати м’ясні сосиски. Ви принесете додому лише м’ясний продукт.