Ви точно не знали, як правильно варити сосиски

Читать на русском
Автор
2051
Лайфхаки, які завжди потрібні
Лайфхаки, які завжди потрібні. Фото Народна правда

Ці хитрощі полегшать вам роботу

Що може бути смачніше соковитих сосисок з картопляним пюре або смачних сосисок у тесті ? Ми також любимо їх варити і смажити, додавати в капусту і готувати смажену картоплю з сосисками.

Але чи замислювалися ви, чи взагалі їх треба варити? Чи потрібно знімати з сосисок оболонку? Відповімо на ці питання разом з Ukr.Media.

Варити чи не варити сосиски

У принципі вони позиціонуються як продукт, готовий до вживання. Але краще все ж таки не ризикувати і трохи проварити сосиски. Достатньо покласти в холодну воду, довести її до кипіння і відразу вимкнути. Якщо ви не впевнені як продукт, можна їх проварити протягом 3-4 хвилин.

До речі, варити сосиски у гарячій чи холодній воді – це не важливе питання. Просто в останньому випадку більше ймовірності того, що сосиска лусне і буде не настільки смачною. Щоб цього не сталося, його можна проколоти у кількох місцях або варити в оболонці.

Знімати чи не знімати оболонку сосисок

Оболонки бувають різними – натуральними (їх можна їсти) та штучними. Звичайно, варити сосиски можна і в оболонці, але краще штучну перед варінням зняти.

Якщо ви не зняли штучну оболонку, головне – не переварити продукт. В цьому випадку вона прилипне до сосиски і дуже погано зніматиметься. Для полегшення процесу можна залишити сосиски у воді – у разі оболонка знімається легше.

Раніше ми розповідали, як вибрати м’ясні сосиски. Ви принесете додому лише м’ясний продукт.